webløsning

-pass på at webstedet ditt ikke blir din best bevarte hemmelighet!


Internett blir sett på som noe nytt og spesielt. «Eksperter» på internett gror opp overalt og påstår at de har nøkkelen til mysteriet. «Dets mer ting forandrer seg, Dets mer forblir det det samme», er det noe som heter. Det gjelder så absolutt for mediaverdenen.
Internett er ikke prinsipielt forsjelligt fra andre mediakanaler som aviser, radio eller tv. Det er de samme menneskene vi «prater» til og det er de samme produktene og tjenestene vi prøver å selge. Det som alltid vil være det viktigste er å kunne markedskommunikasjon samtidig som man har en god kunnskap om mediet man skal kommunisere igjennom.

rådgivning/strategi

Vi kan hjelpe deg med målgruppeanalyse og medievalg. Hva du bør ha på nettsidene dine og hva som er kjekt å ha. Det er viktig med godt grunnarbeid.

konsept/ide

Det er ikke lenger nok å bare ha noen websider med produktene dine på. Du må skille deg ut fra konkurentene og fremstå som anderledes, bedre, raskere eller&hellip Det er her konsept og ide kommer inn. Er det nok å selge brunt sukkervann eller skal vi kanskje gi det en identitet?

design

På den ene eller andre måten må alt pakkes inn. Hva er trendy eller skal det være konservativt? Hva liker målgruppen? Hva sier designet om din bedrift?

markedsføring

Pass på at nettstedet ditt ikke blir din best bevarte hemmelighet. Når du sitter der med det råeste nettstedet. Multimedia opp etter veggene og ingen vet om webben din, da er du ute å kjører.

oppfølging

Er du fornøyd, virker alt som det skal, er brukerene fornøyde, har du oppnådd de resultater/mål som du satte deg? Er det noe mer vi kan hjelpe deg med?